måndag 10 november 2014

I väntans tider...

Fyra dagar kvar.

Fyra dagar till jag andfådd får dra ner frisk höstluft i mina lungor.
Fyra dagar till jag får ta på mig ett par sprillans nya Nike Flyknit Lunar 2.
Fyra dagar till jag får nöta på den nylagda asfalten på cykelbanan, trampa på frasiga höstlöv på skogsvägen och njuta av morgondimman på elljusspåret vid dammen.
Fyra dagar till jag får träna i tysthet eller ackompanjerad av vindens sus, morgontrafiken eller kanske ett fågelkvitter istället för discodunket på gymmet.
Fyra dagar till jag får ta ut mig i min ensamhet och kan frusta hur högt jag vill på den sista intervallen, fräsa snor när näsan rinner i kylan, spotta när illamåendet kommer krypande ihop med mjölksyran och svettas i gårdagens träningskläder utan att störa någon.

Fyra dagar till jag ska springa igen!!

Med vetskapen om att alternativträningen går mot sitt slut och med peppen över att nedräkningen har börjat var det extra lätt att ta ut sig på kvällens spinningpass och jag lyckades plötsligt ansamla kraft nog att ta ut mig tillräckligt för att notera min näst högsta uppmätta puls någonsin!
Kroppen börjar onekligen bli riktigt pigg!!!!

                                           

Toppar denna mysmåndag med tända ljus i höstmörkret, käka en riktigt najs rårissallad med rödbetor, fetaost, äpple och bresaola samtidigt som jag spanar in en AC/DC konsert på tv. 
Fint.

1 kommentar: