onsdag 25 juni 2014

Ledig onsdag

Denna veckas lediga onsdag inleddes med att jag tog med mig den här godingen på en 12mils utflykt i solen:


Med strålande väder, bästa spellistan på repeat i öronen och med mitt nyinköpta sadelskydd monterat blev det en riktigt trevlig tur. Fyra timmar senare skuttade jag in i duschen (ja faktiskt, skuttade, var riktigt pigg och inte alls lika nära döden som efter senaste långpasset på hoj) för att fräscha till mig lite. 
Nästa punkt på dagens agenda var nämligen att bli bjuden på lunch hos den här godingen:


Min fina vän Hanna som jag träffar alltför sällan och som förutom att vara en fantastisk vän också är den jag känner som är allra bäst på att laga mat. Blev idag bjuden på en somrig lunch bestående av wraps med kyckling, grönsaker, nötter och en hemmagjord "gucka" med rödbetor, salladslök, pepparrot som jag förmodligen kommer att försöka laga ungefär varje dag resten av sommaren. Himmelsk!

Efter tre timmars oavbrutet pratande och skrattande var jag dock tvungen att tacka för mig och dra vidare till nästa punkt på agendan, jobbets sommarfest med de här godingarna: 


Blev en femkamp som Gislavedskontoret tyvärr förlorade (trots att jag lyckades pricka mitt i prick på luftpistolskyttet..) och därefter bjöds vi på grillbuffe som intogs i ett växthus. Coolt att äta tzatsiki av gurka som odlats en meter ifrån bordet!


Nu är det kväll och jag borde verkligen sova eftersom morgonpass står på schemat imon men jag bara måste läsa ett kapitel i den galet spännande bok jag är mitt uppe i; "bortom varje rimligt tvivel" av Malin Persson Giolito.
Läs den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar