fredag 28 augusti 2015

Dagens pryltips (som faktiskt inte har med löpning att göra!)

Eftersom jag är lite av ett måndagsexemplar hade jag oturen att bli begåvad med ett typiskt skandinaviskt hår, alltså tunt och med ganska dålig kvalitet, och inte alls det tjocka och fina hår som övriga medlemmar i min familj. Slöseri kan man tycka, att ge brorsorna det fina håret, när båda två ändå väljer att frisera sig med rakapparaten vilket inte känns som ett alternativ för mig.

Men så höromdagen var jag hos frissan för att i alla fall försöka göra det bästa av det lilla jag har och blev då tipsad om en produkt som ska göra att hårstråna sväller upp och ger ett intryck av att vara lite tjockare. Väl medveten om att detta mycket väl skulle kunna vara ytterligare en i raden av alla produkter jag har köpt som har lovat runt men hållit tunt öppnade jag ändå plånboken å pyntade ett par hundra pix för att få det där Hollywoodhåret vi alla drömmer om. 

         

Och dra på trissor. Såhär efter ett par dagars användande kan jag inte annat än konstatera att det faktiskt funkar! Håret känns fylligare och har mycket mer volym. När jag sätter upp det i en tofs finns det inte minsta tendens att liksom se hårbotten mellan mina tunna strån vilket annars ibland är fallet.
Man kramar bara ut en klick i handen, applicerar i blött hår och fönar/plattar sedan som vanligt och då produkten även är värmeskyddnade är den alltså till och med bra för håret.

Sådärja, då kan vi alla bli fredagsfina!
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar