tisdag 22 maj 2012

Bara en mamma vet vad man bäst behöver

Firade min födelsedag en vecka för tidigt och morsan med sambo levererade en present som fick mig att slita av presentpappret och hoppa högt av glädje likt ett litet barn som fyller nio snarare än en vuxen kvinna som fyller tjugonio. En Dolce Gusto kaffemaskin!


Varje kväll när jag går och lägger mig längtar jag till frukosten då jag ska få njuta av en lyxig kopp kaffe med någon spännande smak och redan innan jag börjar laga middagen börjar jag längta till min "kaffe på maten kopp". Men om tanken är att man ska spara tid och kunna fixa en kopp i raketfart har de misslyckats för med min beslutsångest tar det längre tid för mig att välja kaffesort än det skulle tagit att flyga till Colombia, skörda och rosta kaffebönan, flyga hem igen och brygga kaffet.
Här dricks det kaffe på maten, eftermiddagskaffe och kvällskaffe som aldrig förr och om min kärlek till detta svarta guld var stor innan denna maskin blev en del av vår familj är det inget mot hur stor den kommer bli med detta underbara redskap.

Tack mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar