fredag 4 maj 2012

Saker som gjort mig lycklig i veckan som gick


-       Att första vårsolen kom och man fick gå ut och träna i shorts, linne och solglasögon. Samma vårsol var precis lika underbar efter avklarad träning när jag fick ta en promenad i solen, bli bjuden på en glass av min fina man och sätta mig på balkongen och njuta.

Undrar om de här alvedonvita benen någonsin ska bli bruna?

-       Varje gång jag kommer in i mitt kök och tittar på den fina bröllopsinbjudan som hänger på mitt kylskåp. Längtar så jag spricker till den dag i augusti då min bästa vän ska stå brud och jag och Jonne ska få äran att vara toastmasters.

Om man blir tårögd bara av att titta på inbjudan undrar man ju hur det ska bli på dagen D...

-       Varje gång jag har snörat på mig löparskorna för nu känns min kropp plötsligt sådär fantastiskt lätt igen, motivationen och löpglädjen är på topp och klockan visar intervalltider som jag inte varit i närheten av på flera veckor. Är det tävlingsformen som är på gång eller kanske bara vårkänslor? 

-       Varje kväll när jag varit duktig och gått och lagt mig i tid men ändå varit oduktig och ändå inte alls somnat i tid eftersom jag är mitt uppe i en spännande bok som jag bara inte kan lägga ifrån mig utan måste läsa till jag somnar med näsan i boken.  
(Ingrid Betancourts bok "även tystnaden har ett pris". Läs den!!)

-       Att arbetsveckan inleddes på en onsdag efter en fantastiskt rolig långhelg där jag hann med tävlingar i Linköping men även mys och vila på hemmaplan.
Kunde knappt tro att det var sant när jag i morse insåg att det redan var fredag igen, men jag tackar inte nej – skulle inte ha några som helst problem med att vänja mig vid att alltid jobba tredagars veckor.

-       Att jag fått klä mig i nya fina kläder från Nike på vartenda träningspass den här veckan. Stort tack till Nike för sponsringen och stort tack till Hässelby SK som fixat detta åt mig!
Nya, fina, ROSA kläder! Tack Nike!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar