söndag 17 juni 2012

Bra helg!

Efter den lediga fredagen innehållande både lyxmomentet sovmorgon och löpning samt olyxmomentet årligt besök hos hjärtläkaren (gick bra, var "exeptionellt frisk") for jag och Jonne mot Halmstad för besök hos våra goda vänner Jocke och Therese.
På fredagskvällens agenda stod käk på restaurang Wild West, ett ställe i vilda västern stil som serverar ribs, burgare och fajitas på löpande band samtidigt som underhållning i form av dansande cowgirls erbjuds från scenen. Efter inmundigande av en måltid av modell större med tillhörande 1liters öl till grabbarna och 1liters PepsiMax till tjejerna rullade vi mätta och belåtna ut från restaurangen vidare mot Örjansvall där vi spänt skulle följa matchen Sverige-England på storbildsskärm. Kvällen var perfekt - varmt och skönt, vi parkerade oss på en filt i en slänt och tittade på matchen tillsammans med ett par hundra andra entusiaster. Spännande var det onekligen, oturligt nog fick ju Sverige däng vilket dels var trist ur ren fotbollsmässig synpunkt, men extra trist för att Jonne och Jocke tidigt på lördagsmorgonen skulle resa till Kiev för att uppleva EM på plats och se Sveriges sista gruppspelsmatch. Nu är ju den matchen helt obetydlig så plötsligt kändes det väldigt långt och onödigt att åka till Kiev för att se en träningsmatch och den goda stämningen från tidigare på kvällen var onekligen ganska död.

När de två besvikna grabbarna hade  rest iväg på "mycket dyr träninslandskamp i mycket trist U-Land" höjdes dock stämningen i Halmstad igen då jag och Therese gav oss iväg för "mycket lyxigt spa i trevlig I-Landsmiljö" och checkade in på Tylösands hotell för dagspa. Eftersom man ju är smålänning vill man ju ha valuta för pengarna så vi gick ut hårt och inledde med vattengympa följt av bodypump, spinning och ett corepass innan vi varvade ner med ansiktsbehandlig, hälsolunch och avslutade med relaxande i bubbelpoolen, kneipbad och slappande i solen i utomhusbassängen på takterrassen med utsikt över stranden.
Efter att sedan ha avslutat kvällen med både promenad och bio kändes det som om vi hade kramat ur så mycket man kan tänka sig av en ledig dag. Snacka om Carpe Diem!
Efter att idag fått inleda dagen med ett helt ljuvligt morgonpass utmed stranden i ett soligt Halmstad på helt smärtfria vader för första gången sedan Stockholm marathon kan jag bara summera denna helgen som en av de bästa på länge.

Fotbollsresa till Ukraina vs tjejhelg på Spa: 0-10.

Inget gör väl en man så lycklig som ein mass öl och en fotbollsmatch?

1 liter PepsiMax funkar också som uppladdning! 
Jublet och feststämningen på Örjansvall efter Sveriges 2-1 mål blev kortvarigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar