fredag 5 oktober 2012

Fredagsmys

Ibland fredagsmyser man med tacos och en bra film. Ibland fredagsmyser man på bio eller trevlig restaurang. Ibland somnar man i soffan innan fredagsmyset ens har börjat.

Inte särskilt ofta fredagsmyser man genom att anmäla sig till Florens Marathon (november) och samtidigt fixa både flygbiljett och hotell. Inte särskilt ofta avslutar man fredagsmyset med att även boka vinterns träningsläger på PlayItas.(januari)
Tacos i all ära, men såhär fredagsmyser jag gärna oftare.

5 kommentarer:

 1. Sebastian Thuns5 oktober 2012 23:06

  Det är fredagsmys på riktigt hög nivå. Jag körde på samma linje som dig och anmälde mig till Boston. Är övertygad om att du gör en sub 2:45 mara i Florens. Kul att följa dig! Ps. jag var också nere i Berlin i söndags.

  SvaraRadera
 2. Hej Sebastian!
  Tack för att du läser min blogg!

  Vad kul med Boston - skulle bli superglad om du ville surfa hit och berätta om loppet, är ett lopp jag själv gärna skulle vilja testa någon gång!
  Hur gick det för dig i Berlin?
  Träffades vi? (kontigt att man alltid snackar med de svenskar man ser utan att man presenterar sig för varandra!)

  Lycka till med löpningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sebastian Thuns6 oktober 2012 09:59

   Absolut att jag gör det och berättar om loppet. :) Berlin var mitt 3:e maraton och trots lite småproblem med löparknä lyckades jag persa med 17min och kom in på 3:01:44 (inte i din klass direkt);).

   Jag tror inte vi träffades men jag har faktiskt din blogg under mina "favoriter" så jag visste att du skulle befinna dig i Berlin.:)

   Vilket datum har du Florens? Jag ska faktiskt till NY och springa maran där den 4:e november. Har du sprungit den? Har du några tips?

   Ha det bra

   Radera
 3. Pers med 17 minuter??? Respekt!
  Dessutom ruggit nära magiska 3 timmars gränsen vilket är den gräns jag nog gladdes mest åt när jag klarade första gången. Är nästan lite avis att du har det framför dig!

  Jag borde rimligtvis ha sett dig i Berlin, (utan att jag visste om det såklart!) stod nämligen och spanade efter brorsan som kom in en minut efter dig!

  Florens går 25 november, perfekt i tid då jag får nästan två månader återhämtning/träning/uppladdning mellan marorna vilket jag tror behövs om jag ska kunna gå för pers.
  Jag har inte sprungit NY, dock har jag varit publik och det var grymt bra stämning! Vad jag har hört är det inte en snabb bana och att de flesta rekomenderar att man tar det som en upplevelsemara och njuter av omgivningarna snarare än att jaga tider. Njut!

  Oj vad smickad jag blir att få ha min blogg som favorit hos någon, blir förvånad var gång jag inser att det finns folk som vill läsa alla dumheter jag skriver... :)

  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Sebastian Thuns6 oktober 2012 16:16

  Ja den där sub3 kommer väl en vacker dag får jag hoppas.:) Tycker din blogg är väldigt bra och den inspirerar så fortsätt så. Lycka till så hörs vi säkert!

  Trevlig helg.

  SvaraRadera