fredag 14 december 2012

"Nu blir det fredagsmys..."

Det är då fanken att man har så mycket myror i brallan att man aldrig kan sitta still till nagellacket torkar. De som nyss var så fina ser plötsligt ut som skrutt och allt jobb var förgäves. Crap.

För övrigt finns det inte så mycket att klaga på just nu.
För det första är det helg, vilket bara det höjer livskvaliteten något. Känns i hela kroppen när det är fredag, veckans bästa dag.
För det andra har jag bara jobbat halva dagen och istället ägnat eftermiddagen åt att springa långpass i ett riktigt vackert vinterlandskap, i solsken, med helt okej temperatur och på riktigt bra underlag! Sådana här dagar förbannar inte ens vinterhatande jag snön, bara förundras över att det ska vara så himla svårt för kommunen att hålla vägarna i stan rena när bönderna kan hålla samtliga landsvägar i kanonskick. Synd att möjligheten till att ge sig ut på landet begränsas till de gånger man kan träna i dagsljus, men desto ljuvligare dagar som denna när möjligheten erbjuds!
För det tredje har jag hunnit fixa både fötter (behövligt med tanke på hur de misshandlas i löparskor dagarna i ända) och naglarna. (med mindre lyckat resultat)
Nu bär det av för födelsedagskalas hos morsan med sambo som båda fyller år. Lite fegt det där med att fylla år dagarna efter varandra tycker jag, borde inte vara tillåtet. Framförallt borde det inte vara tillåtet att slå ihop kalasen, vi blir ju blåsta på ett firande liksom.
Men, men, får väl äta desto mer tårta ikväll då...

Trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar