tisdag 17 maj 2011

Dålig dag med ett bra slut...

1. Det är jobbigt att vakna av att klockan ringer 05.10 och det känns som om man precis har gått och lagt sig.
2. Det är jobbigt att ge sig ut på morgonpass när kroppen är stel och trött, magen kurrar och man har missat att ladda batterierna i GPS klockan.
3. Det är jobbigt att inse att mjölken till morgonkaffet är slut.
4. Det är jobbigt att vara duktig och bära ut soporna när man inser för sent att det är hål i botten på påsen och något läskigt hushållsavfall har läckt i en lång rand från köket till ytterdörren.
5. Det är jobbigt att titta på klockan vid 11.00 och inse att man fortfarande inte har gjort något av det jobb man planerat att göra under förmiddagen utan bara har fått jobba med oplanerade saker och istället förlängt sin "att göra" lista.
6. Det är jobbigt att inse att man valt kläder som man inte alls kände för att ha på sig idag så att man får vantrivas och känna sig ful hela dagen.
7. Det är jobbigt att öppna lunchlådan och komma på att gårdagens kycklingwok inte alls är vad man är sugen på just idag.
8. Det är jobbigt att titta ut genom kontorsfönstret och se att det regnar och blåser halv storm och veta att man ska till idrottsplatsen och springa intervaller när det enda man längtar efter är att gå hem och krypa ner under en filt, tända lite ljus och läsa en bok.
9. Det är jobbigt när roliga evenemang man har längtat efter och sett fram emot blir inställda.
10. Det är jobbigt när man inser att man inte stängt frysen ordentligt på morgonen och man inser att man kommer att bli tvungen att göra en rejäl, ofrivillig avfrostning.

MEN...
Det är väldigt O-jobbigt att komma till idrottsplatsen i Villstad, träffa lagkamraterna, prata om ditten och datten roliga saker under uppvärmningen och inspireras till att ge absolut allt på intervallerna av fokuserade, duktiga och snabba lagkamrater!
I bilen hem insåg jag att dagens alla motgångar var glömda, att jag faktiskt börjar bli på bra humör igen, att det finns hopp om livet och att imorgon är en ny dag!

1 kommentar:

  1. Det måste nog vara jobbigt ibland annars skulle man inte sätta värde på när det är O-jobbigt. Bra att dagen ändå slutade med nåt som du tycker är O-jobbigt. (Är nog många som skulle tycka att även besöket på idrottsplatsen i Villstad skulle va jobbigt) ;-)
    Kram

    SvaraRadera