fredag 10 augusti 2012

Fredag!!!

Det allra bästa med att jobba igen efter semestern är att man återigen får njuta av den härliga känslan som infinner sig när det blir fredag!
Det är liksom något speciellt som händer i kroppen denna ljuvliga veckodag och allt känns på något vis lite roligare, lite mysigare och lite festligare redan när man vaknar på morgonen.

På kontoret denna veckan är vi inte särskilt många som har jobbat och visst har det varit med en viss avund man har konstaterat att mer än halva skaran fortfarande gottat sig med semesterledighet och alla härligheter som det innebär medan vi andra brutalt har kastats in i vardagens ekorrhjul med alla ohärligheter som det istället innebär.

Men min kollega Lisa, som alltid har lite positiva ord och roliga kommentarer på lut, vände på avundsjukan och konstaterade idag att det faktiskt är de semesterlediga det är synd om. De fick ju inte uppleva den sköna fredagskänslan som vi hade utan istället sitta hemma och ha ångest för att deras sista semesterdag höll på att ta slut.
Lyllo oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar