tisdag 28 maj 2013

30 år!

Så har man då passerat det där 30 års strecket med några timmar och nu är man alltså officiellt vuxen.
Det är väl nu man ska få en kris och tycka att livet är allmänt pest men om alla dagar som 30 åring kommer att vara som denna har jag inget att krisa över.

En underbar dag där jag inte planerat något firande då det ska sparas till helgen efter maran men som ändå har fyllts av hyllningar på mail, mess, Facebook och telefon - man märker verkligen att det är något särskilt mot en vanlig födelsedag när man fyller jämnt! Tack alla ni därute som har grattat!

Men ni alla får ursäkta, dagens höjdpunkt var ändå morgonen. Blev väckt med frukost på sängen, vilket i och för sig inte var en överraskning eftersom min fina J frågade igår kväll vad sjutton jag vill ha till frukost nu när jag ska tömma kroppen på kolhydrater som en del av uppladdningen inför helgens mara. Jag hade därför själv förberett min ägg, nötter och kesellafrukost men jag fick i alla fall lyxen att ligga kvar i sängen medan han hämtade morgontidningen och en bricka som han verkligen gjort fin med lite tända ljus och fin uppläggning av maten.
Den stora överraskningen var paketet. Jag må fylla 30 år men för presenter blir man aldrig för gammal.
Ett jättestort paket plockades fram och jag blev lika uppspelt som ett barn. Jag har väl inte önskat mig något?
Jag öppnar paketet som innehåller en fantastiskt fin resväska i den lämpliga färgen rosa! (min favoritfärg) Blir superglad över väskan men innan jag hunnit tacka blir jag uppmanad att öppna väskan. Det finns mer! 
I väskan väntar en flaska Moet rose, min favoritchoklad och en resa till Paris! 

Helt okej att fylla tant då faktiskt. 
Helt okej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar